La salsa és un ritme caribeny fantàstic, passa el mateix amb la batxata que atrau per la seva sensualitat. Es tracta de gèneres musicals llatins que a tots els agrada ballar, la salsa és un clàssic en qualsevol festa i la bachata s’ha fet molt popular durant els darrers anys.

Ballar salsa i bachata és summament divertit, cada vegada són més les persones que decideixen donar curs als seus moviments per gaudir del ball. Però no tot és diversió, ballar també ofereix un conjunt de beneficis magnífics per al cos i la ment. A continuació tots els beneficis del ballar.

Millora la postura

El ball ajuda a adoptar una postura adequada, facilita l’adopció de la higiene postural necessària. Durant el ball has de mantenir la verticalitat del teu cos, amb les espatlles enrere, fins i tot t’ajuda a caminar de manera elegant.

Tonifica els músculs

Quan balles salsa i bachata enforteixes el teu sistema muscular, actives especialment la zona de l’abdomen. També treballes les cames i els glutis, així com els malucs i el tors, gràcies al fet que la part inferior del teu cos es manté en moviment. El ballar beneficia els teus ossos i articulacions, mantenint-te en perfecte estat, això ajuda a reduir el risc de patir diverses malalties.

Enforteix el teu sistema cardiovascular

Quan balles la teva freqüència cardíaca augmenta, el teu sistema cardiovascular es veu afavorit de manera important. També guanyes més resistència física i la teva circulació igualment se’n beneficia.

Et manté en forma

Ballar salsa i bachata t’ajuda a perdre un important nombre de calories a cada sessió. És una activitat ideal per aconseguir el pes ideal o mantenir-lo. Tots els moviments que fas amb aquests balls llatins constitueixen una activitat física que et manté en forma.

Millores la teva flexibilitat i coordinació

El ball fa que siguis més flexible, també millores la teva coordinació en gran mesura, fent que et moguis amb harmonia. També guanyes més control del teu propi cos, sentint els beneficis durant la realització de les activitats diàries.

Millora la memòria

Ballar també exigeix ​​a la teva memòria i concentració, has de recordar els passos i moviments, estar pendent de la teva parella de ball, ja sigui guiant o seguint-la. També has d’estar pendents del teu voltant, mantenir la coordinació sense afectar l’espai dels altres, tot això beneficia la salut del teu cervell.

Elimines l’estrès

Les rutines diàries són estressants però ballar salsa i bachata et permet alliberar endorfines i gaudir d’una espectacular sensació de felicitat i de benestar. Fins i tot alliberes la tensió que es pugui acumular als teus músculs.

Augmenta la confiança en tu mateix

El ball es pot convertir en una forma per expressar-te, en la mesura que balles i practiques el teu llenguatge corporal millora. El ball es pot convertir en una forma per expressar-te, en la mesura que balles i practiquis el teu llenguatge corporal millora.

En resum, ballar salsa i bachata beneficia la teva salut física i mental, et dóna un benestar integral. Fins i tot, et fa sentir amb més energia i vitalitat, el millor és que pots ballar en qualsevol moment.

About the author : admin

Leave A Comment

eighteen − 1 =

Subscribe to newsletter

Insider offers & flash sales in your inbox every week.

Latest videos

Join our mailing list today

Insider offers & flash sales in your inbox every week.

Curabitur non nulla sit amet nisl tempus convallis quis ac lectus dolor sit amet, consectetur adipiscing elit sed porttitor lectus.